Mød Kristine og Jeppeh

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor turpis vitae ligula condimentum accumsan. Aenean a tincidunt enim, nec tempor est. Sed pellentesque, lorem et auctor laoreet, est velit euismod augue, maximus luctus magna justo ac nunc.

En vej til indsigt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor turpis vitae ligula condimentum accumsan. Aenean a tincidunt enim, nec tempor est. Sed pellentesque, lorem et auctor laoreet, est velit euismod augue, maximus luctus magna justo ac nunc. Aenean sit amet ligula sit amet quam blandit pulvinar. In ornare est eleifend neque posuere, sed vulputate justo dictum. Mauris blandit vulputate sollicitudin. Donec iaculis suscipit nunc, non sollicitudin orci semper et.

Lykkell – Consciousness In Progress

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor turpis vitae ligula condimentum accumsan. Aenean a tincidunt enim, nec tempor est. Sed pellentesque, lorem et auctor laoreet, est velit euismod augue, maximus luctus magna justo ac nunc. Aenean sit amet ligula sit amet quam blandit pulvinar. In ornare est eleifend neque posuere, sed vulputate justo dictum. Mauris blandit vulputate sollicitudin. Donec iaculis suscipit nunc, non sollicitudin orci semper et.

Kristine Lykkell

I sit arbejde som arketypekonsulent gør Kristine brug af sin gode dømmekraft og evne til at kunne løse gåderne i andre menneskers livsmysterier.

Kristine hjælper dermed sine klienter med at få dyb indsigt i, hvordan de grundlæggende er sammensat med adfærden fra de forskellige arketyper som et menneske er sammensat af. Metoden, som Kristine er uddannet i hos Caroline Myss, kan du læse mere om her. Gå til Myss.com.

Følg dette link for at se Kristines internationale profil på Caroline Myss’ hjemmeside.

Oprindeligt er Kristine uddannet i film- og tv branchen.

De kompetencer, hun har tilegnet sig der, bliver stadig flittigt brugt i hendes arbejde som formidler af den visdom og viden som arketyperne repræsenterer.

Kristine elsker den kreative proces omkring det at producere undervisningsvideoer og hele tilrettelæggelsen bag, hvilket inkluderer både skriveprocessen af manuskripter, optageprocessen og redigeringsprocessen.

Kristines måde at gribe tingene an på bærer tydeligt præg af, at hun er et særdeles kreativt menneske, hvorfor kunst også fylder en del i den måde hun formidler og underviser på.

Hun har tidligere udarbejdet 95 forskellige illustrationer i samarbejde med en professionel illustrator, og nu har hun også et samarbejde med en komponist, hvor de er i gang med at få lavet musik til de forskellige arketyper.

Hun er også arkitekten bag vores reklametrailers og underlægning til de undervisningsvideoer der produceres.

Kristine er i sit virke som arketypekonsulent en kompetent menneskekender og har en fantastisk evne til at skabe en god kontakt med dem hun interagerer med.

Men hun er også meget direkte i sin kommunikation, og kan med meget stor præcision gennemskue de illusioner en klient kan have stillet op for sig selv, for at undgå at se sandheden om sig selv i øjnene.

Til gengæld vil Kristine kunne rykke dig rigtig langt i din personlige og spirituelle udvikling.

Særligt hvis du vel at mærke har modet til at blive konfronteret med og tør tage et ærligt kig på dig selv, og løsrive dig fra gamle uhensigtsmæssige tankeformer.

Og samtidig er klar til at gå den transformation i møde, som arbejdet med arketyperne med garanti vil føre med sig.

Så har du modet og viljen til at se dig selv dybt i øjnene, finder du ikke nogen bedre end Kristine at alliere dig med og have med som konsulent på den vilde og fantastiske rejse, det er at lære sig selv og sin sjæls kontrakter at kende.

Jeppeh Lykkell

Jeppeh er under uddannelse som arketypekonsulent ved Caroline Myss’ uddannelsesinstitut CMED i Chicago, USA.

Det er Jeppeh der har det primære ansvar for hjemmesiden og udviklingen af det tekniske fundament for lykkell.dk.

Jeppeh er oprindeligt uddannet ingeniør, men ændrede hurtigt livsbane efter endt uddannelse, da han kunne mærke, at det var arbejdet med personlig og spirituel udvikling der trak i ham.

Det geniale ved arketyperne som værktøj til personlig og spirituel transformation er, at det kombinerer forskellige teknikker, der gør svær og uhåndgribelig viden, tilgængelig på en systematisk måde, så det bliver mere overskueligt og konkret at arbejde med sig selv.

Det er en spændende proces at få identificeret sine arketyper, og det er ofte de helt små detaljer der kan være afgørende for, om man har den ene eller anden arketype.

Jeppeh kan hjælpe dig med at få klarlagt dine mønstre, så der danner sig en helhed der repræsenterer dig som menneske.

Derudover har han en evne til at opdage, hvilke arketypiske træk der kan modarbejde hinanden, så der kan bygges bro mellem de forskellige sider af en klient, som kan være kilden til mange konflikter i vedkommendes liv.

At turde tage springet, og arbejde med sig selv på denne måde med arketyperne, kræver en hel del mod, da det ikke altid er til at vide hvad man finder, når man går på opdagelse i ens sjæl.

Jeppeh kan hjælpe sine klienter med at fremelske modet i sig selv, så de står stærkere og parat til at modtage den visdom og styrke, som der ligger i hele arbejdet med arketyperne.

Det bliver suppleret med en god portion humor som våben, da humor kan være med til at lette processen og befri mennesker fra uhensigtsmæssigheder i deres liv.

Arbejdet med arketyperne skal være en blanding mellem alvor og sjov, så der opnås en form for balance i det.

En arketypekonsulent lærer at se ting og begivenheder fra flere forskellige vinkler, hvilket også er en af Jeppehs spidskompetencer.

Ved at få en anden synsvinkel på sin situation, kan man få ny indsigt og inspiration til at komme ud af gamle vaner, tanker og mønstre.

Samtidig handler personlig og spirituel transformation også meget om intuition og timing.

Hvad siger din mavefornemmelse?

Er det nu du skal tage skridtet mod personlig empowerment?

Er det nu du skal satse?

Selvom arbejdet med sig selv er en dybt personlig rejse, som man kun kan foretage alene helt ind i sjælen, så er det en god idé at have en ledsager med på rejsen.

Jeppeh kan fungere som støtte for dig, mens du går på opdagelse i dig selv og finder dine styrker og potentialer frem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord på den flåde der sætter kurs mod personlig forandring.

Det bliver en rejse i både stille og stormfuldt vand, så hold godt fast og glæd dig til mødet med nyt og ukendt land.

© Copyright 2019 | Lykkell.dk | All Rights Reserved